Är du inte kund ?


HØJSTRUP ApS är ett internationellt företag med handel i Europa, USA och Asien. Våra primära produktgrupper är speciallim, kallmetaller, silikoner, gänginsatser och smörjmedel.

Vi är stolta över att representera leverantörer av högteknologiska produkter, som t.ex Henkel (omniFIT, Sicomet, Pattex, Loctite, Tangit, Teroson etc.) Permalock, Cyberbond, OKS specialsmörjmedel, Ameca gänginsatser, VersaChem silikoner och produkter för bilunderhåll. Vår expertis sträcker sig mer än 50 år tillbaka i tiden. Vi är glada att kunna dela med oss avvår erfarenhet till dig som kund. Våra leverantörer är var och en, markandsledande på sitt specialistområde. 

Vi täcker hela Danmark, och genom våra partners, större delen av den industrialiserade världen.

Leverantörerna, nationella såväl som internationella, har valts ut för sin kvalitet och höga servicenivå. Majoriteten är ISO-certifierade, andra på väg. Vår tekniska avdelning hjälper dig gärna med idéer och ett underlag för att effektivisera din produktion, vilket även inkluderar service och ekonomiska dom besparingar du gör.

Ni kan alltid kontakta oss för rådgivning, precis som vi har möjlighet att genomföra tester i våra interna testanläggningar enligt era önskemål.